MirorCam
MirorCam hesabını sil
MirorCam hesabını buradan, uygulama olmadan silebilirsin. Hesabının e-posta adresiyle giriş yap; sana bir kod gönderelim.
Neler silinir
Hesabın ve girişin, referans fotoğrafların, Miror’un, oluşturduğun fotoğraflar, kalan çekimlerin ve ayarların.
Satın alım kayıtları gibi yasa gereği saklamamız gereken kayıtlar kimliğinden ayrı tutulur.
Ne zaman
Onayladığın anda hesabın dondurulur. 30 gün boyunca geri alabilirsin. Sonra hesabın, fotoğrafların ve Miror’un kalıcı olarak silinir.
Abonelikler
MirorCam+ aboneliği Apple veya Google tarafından faturalanır. Hesabını silmek aboneliği iptal etmez; önce aldığın mağazadan iptal et.
Giriş yapamıyor musun?
MirorCam hesabının e-posta adresinden bize yaz; talebini doğrulayıp işleme alalım.
support@mirorx.aiGiriş kodunu, şifreni veya kart bilgilerini paylaşma.
Bilgilerinin nasıl işlendiğini gizlilik metninde okuyabilirsin.